header5.jpg

Heeft u zelf uw reis al helemaal samengesteld en geregeld en bent u alleen op zoek naar een goede auto met chauffeur voor uw rondreis door Java en/of Bali? Ook hiervoor kunt u uiteraard bij Toto Travel terecht.

De chauffeurs van Toto Travel zijn betrouwbare chauffeurs die u comfortabel en zonder zorgen naar uw bestemming rijden. Tanto en Willet en hun collega's hebben gemiddeld 15 jaar ervaring, zijn bescheiden, klantvriendelijk en kunnen u alle bezienswaardigheden en attracties laten zien. Daarbij proberen zij u niet tegen uw zin naar winkels, restaurants of voorstellingen te brengen. Alles gebeurt uitsluitend in overleg.
Zij doen hun uiterste best om het u naar de zin te maken. Door hun ervaring kunnen zij adviezen geven die uw vakantie meer inhoud geven.

Toto Travel beschikt over in goede staat verkerende auto's, zoals een Avanza Evalia, een Mitsubishi L300 en twee Elf busjes tot max. 9 personen (met bagage), voorzien van alle vergunningen. Ook de andere auto’s zijn van goede kwaliteit en worden prima onderhouden.

Richtprijzen voor het huren van een auto met chauffeur zijn (afhankelijk van het seizoen):

2 tot 3 personen  4 tot 9 personen 
vanaf € 60,- per dag vanaf € 68,- per dag

Dit is inclusief alle kosten voor auto en chauffeur, zoals benzine, tol, overnachting, enz.
Wel dient u bij grotere afstanden rekening te houden met zogeheten empty run dagen (het leeg heen of terug rijden).

Het team van Toto Travel

Tanto - Java
Tanto - Java

Tanto (Java)

Tanto is erg vriendelijk, bescheiden en betrouwbaar. Hij staat altijd voor je klaar en probeert de reis volledig op jouw af te stemmen ("Het is jouw feestje"). Hij spreekt erg goed Nederlands. Tanto is onze manager op Java.


Tanto (Java)
Willet - Bali & Java
Willet - Bali & Java

Willet (Bali & Java)

Willet, ook wel Ketut genoemd (als vierde geboren), is onze chauffeur en manager op Bali. Hij is erg trots op het eiland en laat u graag de mooiste plekjes zien. Willet is een dankbaar iemand en staat altijd voor je klaar.


Willet (Bali & Java)
Tarno - Java
Tarno - Java

Tarno (Java)

Tarno is een broer van Tanto. Betrouwbaarheid, vriendelijkheid en professionaliteit zijn woorden die op hem van toepassing zijn. Hij heeft inmiddels zijn huis af kunnen bouwen en een nieuwe Toyota Avanza gekocht.


Tarno (Java)
Trisno - Java
Trisno - Java

Trisno (Java)

Trisno komt uit Wonosari bij Yogyakarta, net als Tanto. Hij is erg vriendelijk en beleefd en u bent bij hem absoluut in goed hadden; hij heeft al ruim 7 jaar ervaring als chauffeur.


Trisno (Java)
Madek - Bali
Madek - Bali

Madek (Bali)

Madek is de broer van Willet. Madek spreekt naast Indonesisch ook Japans. Hij is erg aardig en af en toe een tikkeltje verlegen. Zijn Engels is nog wat beperkt. Madek doet de luchthaven transfers.


Madek (Bali)
Ami - Java
Ami - Java

Ami (Java)

Ami is een zeer ervaren chauffeur op Java en kent alle belangrijke plaatsen en bezienswaardigheden. Onze gasten zijn altijd erg tevreden over Ami.


Ami (Java)
Made - Bali & Java
Made - Bali & Java

Made (Bali & Java)

Made is de zwager van Willet en springt bij op Bali als Willet veel boekingen heeft. Momenteel gaat hij mee met Willet naar Java om die route te leren.


Made (Bali & Java)
Bowo - Java
Bowo - Java

Bowo (Java)

Bowo spreekt Nederlands. Hij weet goed de weg op heel Java, van Jakarta tot Ketapang. De gasten vinden het altijd prettig reizen met hem.


Bowo (Java)