header2.jpg

Chauffeurs

Tanto - Java

Tanto (Java)

Tanto is erg vriendelijk, bescheiden en betrouwbaar. Hij staat altijd voor je klaar en probeert de reis volledig op jouw af te stemmen ("Het is jouw feestje"). Hij spreekt erg goed Nederlands. Tanto is onze manager op Java.

Tarno - Java

Tarno (Java)

Tarno is een broer van Tanto. Betrouwbaarheid, vriendelijkheid en professionaliteit zijn woorden die op hem van toepassing zijn. Hij heeft inmiddels zijn huis af kunnen bouwen en een nieuwe Toyota Innova gekocht.

Trisno - Java

Trisno (Java)

Trisno komt uit Wonosari bij Yogyakarta, net als Tanto. Hij is erg vriendelijk en beleefd en u bent bij hem absoluut in goed handen; hij heeft al ruim 10 jaar ervaring als chauffeur.

Ami - Java

Ami (Java)

Ami is een zeer ervaren chauffeur op Java en kent alle belangrijke plaatsen en bezienswaardigheden. Onze gasten zijn altijd erg tevreden over Ami.

Bowo - Java

Bowo (Java)

Bowo spreekt Nederlands. Hij weet goed de weg op heel Java, van Jakarta tot Ketapang. De gasten vinden het altijd prettig reizen met hem.

Made - Bali & Java

Made (Bali & Java)

Made (Dek Ngurah) is de zwager van Willet en heeft de auto’s op Bali overgenomen na diens overlijden. Daarvoor reed hij ook al voor onze gasten als Willet bezet was. Hij spreekt Engels en kan zich verstaanbaar maken in het Nederlands.
Halim - Java

Halim (Java)

Halim is gespecialiseerd in west Java. Hij weet veel nostalgische plekken en restanten van het koloniale verleden (bijv. kazernes, erevelden) terug te vinden, voor zover nog aanwezig natuurlijk.

Adam - Java

Adam (Java)

Adam is onze chauffeur voor midden en west Java. Hij spreekt goed Nederlands en heeft veel ervaring in het begeleiden van gasten.

Nursudi - Java

Nursudi (Java)

Nursudi spreekt prima Engels en is erg vriendelijk en flexibel. Hij woont vlakbij de Borobudur en heeft ruim 6 jaar ervaring als chauffeur voor toeristen. Hij is ondernemend: vanwege Corona heeft hij tijdelijk een goed lopend eetkraampje.
Madek - Bali

Madek (Bali)

Madek is de broer van Willet. Madek spreekt naast Indonesisch ook Japans. Hij is erg aardig en af en toe een tikkeltje verlegen. Zijn Engels is nog wat beperkt. Madek doet de luchthaven transfers.

Abdul - Lombok

Abdul (Lombok)

Abdul woont in Mataram op Lombok. Hij kent Lombok als geen ander en weet ook alles over de eilandjes eromheen. Abdul spreekt zeer goed Nederlands.

Iwan - Java

Iwan (Java)

Iwan woont in Yogya, spreekt prima Engels en kent Oost-Java op zijn duimpje. Hij is een betrouwbare chauffeur met ruim 5 jaar ervaring.

Willet - Bali & Java

Willet (Bali & Java)

Willet was sinds 2012 onze chauffeur en manager op Bali. Hij is op 11 maart 2021 veel te jong overleden. Willet was een kundige en goedlachse gids en chauffeur met veel betrokkenheid bij zijn gasten; die waren altijd lovend over Willet. Wij missen hem nog elke dag.

Gidsen

Ajib - Solo - Java

Ajib (Solo - Java)

Ajib is onze gids in Solo. U kunt met hem mee op een fietstocht langs de rijstvelden waarbij u verschillende home factories bezoekt. Ajib is erg enthousiast en laat u aan het begin ook vaak zijn huis even zien.

Gatot - Yogyakarta - Java

Gatot (Yogyakarta - Java)

Gatot is een becak fietser in Yogyakarta. Daarnaast is hij onze gids en begeleidt hij u tijdens een wandeltocht door een traditionele kampung. Hij legt u alles uit over de gebruiken en de leefgewoonten in de kampung.