header4.jpg

Toto Travel is een reisbureau dat zich heeft gespecialiseerd in individuele rondreizen naar Java en Bali. Daarbij staat maatwerk zeer hoog in het vaandel. Niet één reis is hetzelfde. Wij adviseren u bij het samenstellen van uw reis en over mogelijke bezienswaardigheden en excursies. Wilt u veel tempels en toeristische attracties bekijken of wilt u juist de 'couleur locale' proeven? Wilt u rustig aan doen of wilt u graag wandelingen en fietstochten maken? Wellicht een afgewogen mix van alle opties? Geen probleem, alles is mogelijk!

Filosofie

Toto Travel is ontstaan vanuit het initiatief om een auto te financieren voor de chauffeur die ons heeft rondgereden tijdens een vakantie in Indonesië. Mede dankzij deze chauffeur werd onze vakantie onvergetelijk. Inmiddels hebben we nog 10 auto's gefinancierd voor andere chauffeurs.

Chauffeurs in Indonesië, met name diegenen zonder eigen auto, hebben het qua werk en inkomen vaak niet makkelijk. Ook de voorwaarden en omstandigheden waaronder ze werken, zijn niet altijd even fair. Wij willen daar graag een klein beetje verandering in brengen. Daarom besloten we om, naast het financieren van de auto's, ook te gaan zorgen voor de (letterlijk) broodnodige klandizie.
Toto Travel werkt vanuit een non-profitfilosofie. We bieden een goede en concurrerende prijs, waarop alleen gemaakte kosten, aflossing en rente over de financiering ingehouden worden. De rest gaat naar de chauffeurs.

Daarnaast willen we onderscheidend zijn van andere reisbureaus door maatwerk en flexibiliteit nog hoger in het vaandel te hebben staan en, zeker niet onbelangrijk, ook buiten kantoortijden bereikbaar te zijn. Op afspraak kunt u altijd langskomen om de mogelijkheden door te nemen. We besteden veel aandacht aan uw specifieke behoeften en wensen. Gecombineerd met onze specialistische en up-to-date kennis over Indonesië komen we gezamenlijk tot het perfecte reisschema.

Toto Travel is ook gespecialiseerd in nostalgische reizen. Hierbij houden we zo veel mogelijk rekening met (persoonlijke) bezienswaardigheden uit het koloniale verleden. Wel moeten we hierbij aantekenen dat er inmiddels veel gesloopt is en/of dermate veranderd dat men de plaatsen niet altijd meer herkent.

Chauffeurs & auto's

De chauffeurs van Toto Travel zijn betrouwbare chauffeurs die u comfortabel en zonder zorgen naar uw bestemming kunnen rijden. Onze chauffeurs hebben gemiddeld 15 jaar ervaring, zijn bescheiden, klantvriendelijk en kunnen u alle bezienswaardigheden en attracties laten zien. Daarbij proberen zij u niet tegen uw zin naar winkels, restaurants of voorstellingen te brengen. Alles wordt uitsluitend in overleg geregeld. Zij doen hun uiterste best om het u naar de zin te maken. Door hun ervaring kunnen zij adviezen geven die uw vakantie meer inhoud geven.

Toto Travel beschikt over in goede staat verkerende auto's zoals een Avanza, een Evalia, een Suzuki APV, een L300, twee Elf busjes, een Toyota HiAce bus en een touringcar. De busjes zijn tot max. 9 personen en de touringcar tot 52 personen (met bagage). Alle auto's en bussen zijn voorzien van alle vergunningen. Dit geldt overigens ook voor auto's van andere chauffeurs die voor Toto Travel rijden.

Vliegtickets

U kunt bij ons geen vliegtickets boeken. Met onze ervaring kunnen we u uiteraard wel informeren en adviseren over de beste maatschappijen, de meest gunstige vlucht- en overstaptijden, voordeligste prijzen en beste vertrekdagen. Dit alles is uiteraard afhankelijk van uw reisperiode en -schema, maar wordt vaak onderschat. Het komt regelmatig voor dat eerst de tickets geboekt worden. Hierdoor kan het voorkomen, dat u op bepaalde dagen gehinderd bent in het programma. Zo is het bijvoorbeeld in het weekend op de Punjakpas erg druk en zijn op maandag alle theefabrieken gesloten.

Reisvoorwaarden

Wanneer u een boeking via Toto Travel gemaakt heeft, bent u gebonden aan de reisvoorwaarden.
Klik voor de reisvoorwaarden op onderstaande link:
Bekijk reisvoorwaarden

Contact

Bent u op zoek naar een auto met chauffeur voor uw reis door Java en/of Bali, een volledig verzorgde reis op maat, wilt u meer informatie over de route of heeft u vragen over het plannen van uw reis? Neem dan gerust contact met ons op:

TOTO TRAVEL
Wim Rolvink
0162-224659 / 06-54251307
Prof. Rommehoek 26
Oosterhout, Nederland

moskRamadan 2021

In 2021 is de ramadan van 12 april t/m 12 mei. Aan het eind van deze periode is het op de wegen erg druk, zijn restaurants en bezienswaardigheden vaak gesloten, zitten hotels overvol en willen de chauffeurs op tijd terug zijn in hun geboorteplaats om Idul Fitri (12 t/m 14 mei) te vieren. Ook na Idul Fitri duurt het een paar dagen voor alles weer op gang komt.

Van 6 april t/m 16 mei rijden wij daarom niet op Java. Dit geldt dus niet voor Bali. De prijzen van hotels, vluchten, enz. gaan gedurende de gehele ramadan wel flink omhoog, zowel op Java als op Bali.

Het team van Toto Travel

Tanto - Java
Tanto - Java

Tanto (Java)

Tanto is erg vriendelijk, bescheiden en betrouwbaar. Hij staat altijd voor je klaar en probeert de reis volledig op jouw af te stemmen ("Het is jouw feestje"). Hij spreekt erg goed Nederlands. Tanto is onze manager op Java.


Tanto (Java)
Willet - Bali & Java
Willet - Bali & Java

Willet (Bali & Java)

Willet, ook wel Ketut genoemd (als vierde geboren), is onze chauffeur en manager op Bali. Hij is erg trots op het eiland en laat u graag de mooiste plekjes zien. Willet is een dankbaar iemand en staat altijd voor je klaar.


Willet (Bali & Java)
Tarno - Java
Tarno - Java

Tarno (Java)

Tarno is een broer van Tanto. Betrouwbaarheid, vriendelijkheid en professionaliteit zijn woorden die op hem van toepassing zijn. Hij heeft inmiddels zijn huis af kunnen bouwen en een nieuwe Toyota Avanza gekocht.


Tarno (Java)
Trisno - Java
Trisno - Java

Trisno (Java)

Trisno komt uit Wonosari bij Yogyakarta, net als Tanto. Hij is erg vriendelijk en beleefd en u bent bij hem absoluut in goed hadden; hij heeft al ruim 7 jaar ervaring als chauffeur.


Trisno (Java)
Madek - Bali
Madek - Bali

Madek (Bali)

Madek is de broer van Willet. Madek spreekt naast Indonesisch ook Japans. Hij is erg aardig en af en toe een tikkeltje verlegen. Zijn Engels is nog wat beperkt. Madek doet de luchthaven transfers.


Madek (Bali)
Ami - Java
Ami - Java

Ami (Java)

Ami is een zeer ervaren chauffeur op Java en kent alle belangrijke plaatsen en bezienswaardigheden. Onze gasten zijn altijd erg tevreden over Ami.


Ami (Java)
Made - Bali & Java
Made - Bali & Java

Made (Bali & Java)

Made is de zwager van Willet en springt bij op Bali als Willet veel boekingen heeft. Momenteel gaat hij mee met Willet naar Java om die route te leren.


Made (Bali & Java)
Bowo - Java
Bowo - Java

Bowo (Java)

Bowo spreekt Nederlands. Hij weet goed de weg op heel Java, van Jakarta tot Ketapang. De gasten vinden het altijd prettig reizen met hem.


Bowo (Java)