info@tototravel.com +31 6 54 25 13 07

Toto Travel

Bent u op zoek naar een auto met chauffeur voor uw reis door Java en/of Bali? Een volledig verzorgde reis op maat, wilt u meer informatie over de route of heeft u vragen over het plannen van uw reis, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Rijen, Noord-Brabant.

Telefoon: +31 6 54 25 13 07

Corona en Indonesiƫ

We krijgen veel vragen over hoe en wanneer we weer boekingen kunnen aannemen in verband met corona. Dat kan zodra er weer gevlogen kan worden, er voldoende gevaccineerd is en de grenzen voor Europeanen weer open zijn. Het spreekt voor zich dat het belangrijk is om ook zelf gevaccineerd te zijn. Ook dient de reisverzekering toestemming te geven zonder bijzondere restricties.
In principe kunnen we dan op zeer korte termijn alles regelen. Vooral ook omdat onze chauffeurs veelal met door ons gefinancierde auto's rijden en we daardoor een streepje voor hebben. Het afgelopen jaar hoefden de chauffeurs geen rente te betalen over leningen. Aflossingen zijn opgeschort. Ook de hotels kunnen wij of de mensen ter plaatse snel regelen. Reizen die voor 2020 geboekt waren, passen we in overleg naar wens aan. Voor meer info kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen.

PHP Captcha

Accepteer cookies om deze inhoud te kunnen zien.

Toto Travel