info@tototravel.com +31 6 54 25 13 07

Toto Travel

Toto Travel is een reisbureau dat zich heeft gespecialiseerd in individuele rondreizen naar Java en Bali. Daarbij staat maatwerk zeer hoog in het vaandel. Niet één reis is hetzelfde. Wij adviseren u bij het samenstellen van uw reis en over mogelijke bezienswaardigheden en excursies. Wilt u veel tempels en toeristische attracties bekijken of wilt u juist de 'couleur locale' proeven? Wilt u rustig aan doen of wilt u graag wandelingen en fietstochten maken? Wellicht een afgewogen mix van alle opties? Geen probleem, alles is mogelijk!

Filosofie

Toto Travel is ontstaan vanuit het initiatief om een auto te financieren voor de chauffeur die ons heeft rondgereden tijdens een vakantie in Indonesië. Mede dankzij deze chauffeur werd onze vakantie onvergetelijk. Inmiddels hebben we nog 10 auto's gefinancierd voor deze en andere chauffeurs.

Chauffeurs in Indonesië, met name diegenen zonder eigen auto, hebben het qua werk en inkomen vaak niet makkelijk. Ook de voorwaarden en omstandigheden waaronder ze werken, zijn niet altijd even fair. Wij willen daar graag een klein beetje verandering in brengen. Daarom besloten we om, naast het financieren van de auto's, ook te gaan zorgen voor de (letterlijk) broodnodige klandizie.
Toto Travel werkt vanuit een non-profitfilosofie. We bieden een goede en concurrerende prijs, waarop alleen gemaakte kosten, aflossing en rente over de financiering ingehouden worden. De rest gaat naar de chauffeurs.

Daarnaast willen we onderscheidend zijn van andere reisbureaus door maatwerk en flexibiliteit nog hoger in het vaandel te hebben staan en, zeker niet onbelangrijk, ook buiten kantoortijden bereikbaar te zijn. Op afspraak kunt u altijd langskomen om de mogelijkheden door te nemen. We besteden veel aandacht aan uw specifieke behoeften en wensen. Gecombineerd met onze specialistische en up-to-date kennis over Indonesië komen we gezamenlijk tot het perfecte reisschema.

Toto Travel is ook gespecialiseerd in nostalgische reizen. Hierbij houden we zo veel mogelijk rekening met (persoonlijke) bezienswaardigheden uit het koloniale verleden. Wel moeten we hierbij aantekenen dat er inmiddels veel gesloopt is en/of dermate veranderd dat men de plaatsen niet altijd meer herkent.

Chauffeurs & auto's

De chauffeurs van Toto Travel zijn betrouwbare chauffeurs die u comfortabel en zonder zorgen naar uw bestemming kunnen rijden. Onze chauffeurs hebben gemiddeld 15 jaar ervaring, zijn bescheiden, klantvriendelijk en kunnen u alle bezienswaardigheden en attracties laten zien. Daarbij proberen zij u niet tegen uw zin naar winkels, restaurants of voorstellingen te brengen. Alles wordt uitsluitend in overleg geregeld. Zij doen hun uiterste best om het u naar de zin te maken. Door hun ervaring kunnen zij adviezen geven die uw vakantie meer inhoud geven.

Toto Travel beschikt over in goede staat verkerende auto's, waaronder Toyota Avanza en Innova, Mitsubishi L300 en Hi Ace. Ook hebben we diverse formaten touringcars tot onze beschikking. De busjes zijn tot max. 9 personen en de touringcars tot 52 personen (incl. bagage).

Vliegtickets

U kunt bij ons geen vliegtickets boeken. Met onze ervaring kunnen we u uiteraard wel informeren en adviseren over de beste maatschappijen, de meest gunstige vlucht- en overstaptijden, voordeligste prijzen en beste vertrekdagen. Dit alles is uiteraard afhankelijk van uw reisperiode en -schema, maar wordt vaak onderschat. Het komt regelmatig voor dat eerst de tickets geboekt worden. Hierdoor kan het voorkomen, dat u op bepaalde dagen gehinderd bent in het programma. Zo is het bijvoorbeeld in het weekend op de Punjakpas erg druk en zijn op maandag alle theefabrieken gesloten.

Reisvoorwaarden

Wanneer u een boeking via Toto Travel gemaakt heeft, bent u gebonden aan de reisvoorwaarden.
Bekijk de reisvoorwaarden

Contact

Bent u op zoek naar een auto met chauffeur voor uw reis door Java en/of Bali, een volledig verzorgde reis op maat, wilt u meer informatie over de route of heeft u vragen over het plannen van uw reis? Neem dan gerust contact met ons op:

TOTO TRAVEL
Wim Rolvink
06-54251307
Rijen, Noord-Brabant

Accepteer cookies om deze inhoud te kunnen zien.

Toto Travel

Ramadan & Nyepi 2024

Ramadan

In 2024 valt de Ramadan van 10 maart t/m 9 april. Aan het eind van deze periode is het erg druk, zijn de meeste bezienswaardigheden gesloten en willen de chauffeurs op tijd terug zijn voor Idul Fitri. Ook na Idul Fitri duurt het een paar dagen voor alles weer op gang komt. Van 1 t/m 15 april rijden wij daarom niet op Java. Op Bali rijden we wel.

Nyepi

Nyepi is het Balinees Nieuwjaar en zal in 2024 op 11 maart worden gevierd. De dag zelf wordt ook wel Day of Silence genoemd. Gedurende een dag ligt Bali helemaal plat. Iedereen dient binnen te blijven. Het is een traditie over het hele eiland en ook toeristen moeten zich hier aan houden.