info@tototravel.com +31 6 54 25 13 07

Reacties van onze gasten

Wat een super organisatie!

13-10-2022 Marloes van Setten

Hebben Wim ontmoet in yogjakarta. We wisten niet goed wat we wilden gaan doen die dag en stonden bij de receptie. Wim sprak ons aan en zijn koffie gaan drinken. Leuke kennismaking gehad. Kregen veel informatie van Wim, vooral wat we moesten zien en doen in de stad. Wim regelde voor ons een becak en gingen op pad. Later op de middag samen met Wim op pad gegaan, onder andere naar een sigarenfabriek, een "alternatieve geneeskundige" die drankjes maakt voor de locals en een kampung bij de locals. Het leuke hiervan, er waren geen enkele toeristen! Super leuke activiteiten met veel enthousiasme!! Wat een super organisatie! Dankzij Wim hebben wij een erg leuke dag gehad in yogjarkarta en veel geleerd en gezien van de stad!

Beloftes meer dan waargemaakt

Beloftes meer dan waargemaakt

27-08-2022 Jenny en Freek

Beste Wim, Nursudi, Tanto, Made en Ketut, We hebben een hele fijne vakantie achter de rug. Zeer voldaan kijken we terug op de prachtige tocht door Java en Bali. De mooie en interessante excursies, de aardige gidsen met o.a. Aep, Harry, Rinto, Hero, en Putu & Ria, waren waardevolle, leerzame en gezellige toevoegingen. Onderweg hebben we vele foto's kunnen maken van de prachtige natuur en de goed bewaarde historie van bijvoorbeeld de vroegere Nederlandse aanwezigheid. De huisvesting voor de overnachtingen heeft ons steeds weer aangenaam verrast. Wat een bijzonder mooie hotels en vooral resort hebben jullie daarvoor gevonden. Maar een bijzonder woord van dank voor Nursudi, Ketut en Made voor de geweldige manier waarop zij ons Java en Bali hebben laten zien. De sfeer was uitstekend en er werd zeer attent en goed voor ons gezorgd. We hebben veel gelachen en het ontzettend naar onze zin gehad. De beloftes van Wim zijn meer dan waargemaakt. Heel veel dank aan het gehele team van Toto Travel. Met een hartelijke groet, Jenny en Freek

Onze verwachting werd overtroffen

Onze verwachting werd overtroffen

12-07-2019 Mariette Stals

Bij de bespreking van onze reis door Java en Bali heeft Wim van Toto Travel echt heel goed naar ons geluisterd! Onze verwachting werd overtroffen. Veel natuur, cultuur en actie. Vulkanen beklommen, naar watervallen gewandeld, prachtige en authentieke plaatsen en tempels bezocht. We verbleven in mooie hotels en guesthouses, vaak met een prachtig aangelegde tuin er omheen of gewoon midden in de rijstvelden. De kampongs die we bezocht hebben gaven ons een goed beeld van het leven in Indonesië, zowel in de stad als op het platte land. Raften op de grootste rivier van Bali, plantages bezoeken, wandelingen door de rijstvelden, drinken uit een kokosnoot die ter plekke werd geplukt, een cursus Hindu offermandjes maken, samen koken midden in de jungle met een tempel in de achtertuin, onze chauffeur regelde het allemaal voor ons. Onze eerste chauffeur was de goedgemutste Minto die met een lach en vastberaden rijstijl (en WiFi in de bus) ons door het chaotische verkeer loodste tot in Yogja. Daarna kwam Willet. Zijn roem ging hem vooruit in alle recensies op deze site maar het klopte allemaal. Heel veel van hem geleerd over de politiek, gebruiken en de verschillende geloven die vreedzaam naast elkaar leven in Indonesië.Echt uitgerust was ik niet toen ik thuiskwam. Bij alles wat ik doe speelt Indonesië door mijn hoofd. Ben nog lang niet uitgereisd dus. Heerlijk, zo duurt de vakantie lekker lang. Het eerste wat ik gedaan heb thuis was niet de was en niet de post! maar met de gekochte souvenirs (hoeden, batik, wierook, en manden) mijn terras een Indonesisch tintje gegeven. Wil je Indonesië echt beleven en niet in en uit een touringcar hoppen met z’n allen en vastzitten aan een strak programma, ga dan eens met Wim praten die met zijn non-profit reisorganisatie ook nog eens de chauffeurs helpt hun auto zo gunstig mogelijk te financieren zonder dat hij er zelf een cent mee verdient!

Heerlijke reis

Heerlijke reis

14-03-2019 Paul en Jeannette

Begin januari 2019 twee weken rondgetrokken over Bali en Java. Het was voor ons de eerste keer dat we in Indonesie waren en Toto travel had de reis in Nederland voor ons samengesteld. Wat hebben we veel gezien en gedaan en wat zat het programma goed in elkaar. De hotels waren fijn. Na een lange dag reizeen heerlijk relaxen op prachtige plekken. Willet was onze chauffeur. Hoe blij waren we met hem! Gezellig, kundig, prima chauffeur en altijd op tijd. Dit alles maakte deze reis tot een onvergetelijke ervaring. Dank Toto Travel. Paul en Jeannette

Super vakantie!

Super vakantie!

06-11-2018 Yanniek en Simone

In oktober dit jaar zijn wij 18 dagen op reis naar Bali en Nusa Lembongan geweest. Alles was erg goed geregeld en we hebben het echt enorm naar onze zin gehad. Dankzij onze gids Willet verliep alles op rolletjes en dankzij zijn kennis en duidelijke uitleg hebben we erg veel gezien en geleerd. Willet zorgt er echt voor dat je een vakantie hebt die bij je past, zo kun je op de dag zelf nog dingen wijzigen of annuleren. Wij hebben deze reis ervaren als 1 van onze mooiste tot nu toe en kunnen Toto travel (en Willet) dan ook echt iedereen aanraden.

Facebook recensies

Accepteer cookies om deze inhoud te kunnen zien.